öko karácsony

Még a múlt héten(?)... egy reggel teljesen fehér világra ébredtünk. Fázósan szép volt, jó kis karácsonyi hangulatunk kerekedett tőle. Előhalásztuk a karácsonyi díszeket, és feldíszítettük a házat. A karácsonyi dobozban tavalyról átmentett díszek mellé barkácsoltunk is, de csak lightosan... 
A megúszós ötletem végül jobb eredményt hozott, mit amit a ráfordított idő sejtetett. Az egész projekt alapja az a hatalmas mennyiségű papír maradék, amit a kötészetről kapunk vissza a színezők gyártásánál. Ezeket eddig Bojka hasznosította, de kezdjük elérni azt a mennyiséget, amit az ô lendületével sem lehet bírni. Akkor bevillant, hogy az etsy-n láttam gyönyörű papír díszeket.  Extra terhelés alatt álló anyáknak ezek kivitelezését nem javaslom. Én is kénytelen voltam fejet hajtani és lebutítani annyira, hogy bő 25 perc alatt 1 tűzőgéppel megvalósítható legyen. 









Később a házunk előtt álló fákat teleaggattuk égőkkel, mintha sejtettük volna, hogy ez a fehérség csak pillanatokig tart és az utána következő ködben a Télapó navigációját nem árt megtámogatni egy kicsit. :-)