kedd reggel • tuesday morning




Készült két új kép, és tengernyi firka. Ha láttak volna a rajztanáraim, hogy mennyire élvezem a grafit maszatolását, (ami szigorúan tilos, művészietlen dolog, fújj) biztosan a kezemre ütöttek volna. Bizony, ennyi idősen minimum rá kell jönnie az embernek, hogy másképpen van tekercselve, mint a többiek és amíg küzd a beletukmált törvényszerűségekkel, nemigen fog továbblépni. Nem, és nem vázolom fel a képeket. Elkezdem azzal ami eszembe jut, ha kell a figura tekintetével. Grafittal rajzolok és még maszatolom is. Állati jó!!!!!


Two new pictures, and tons of scribbles were made. If my art teachers would have seen how much I enjoyed smearing the graphite, (which is a strictly forbidden, unartistlike thing, ew), they definitely would have hit me on the hand. Indeed, you have to realize at least by this age that you are wired differently than the others, and while you are struggling with the regularities forced into you, you’re not really going to move on. No, and no, I won’t sketch the pictures. I’ll start with whatever comes to mind, with the figure’s eyes if needed. I’ll draw with graphite and I’ll even smear it. Awesome!!!!!


















A múlt éjjel fejeztem be a kövér hölgyet:

I finished the fat lady last night:



















Emma Fleet

"...mindenek felett álló pszichiáter feladata, hogy meghatározza, mely pontokon érintkezik  a paciens anatómiailag a heverővel.
Más szóval, hol teremt a beteg kapcsolatot a valósággal. Egyesek mintha félhülvelyknyire lebegnének bármely adott felszín fölött. A Földet már olyan régóta nem látták, hogy enyhe légbetegségben szenvednek.
Mások azonban olyan szilárdan nehezednek rá, úgy megkapaszkodnak, úgy nekifeszülnek, és oly erővel vetik bele testüket a valóságba, hogy jóval távozásuk után is felfedezhető tigris formájuk és karmaik nyoma a bútor huzatán.
Emma Fleet esetében dr. George C. George hosszú ideig latolgatta, melyik a bútor, melyik az asszony, és hol mi érintkezik mivel.
Mert, hogy az elején kezdjük, Emma Fleet megszólalásig hasonlított egy heverőhöz." (ray Bradbury: A tetovált asszony)