ezüst nappalok és éjszakák • silver days and nights



Sok szürke hajnalt ültem végig a szokásos reggeli első (két) kávém mellett, mire rájöttem, hogy klassz lenne látni is valamit a kávén kívül, amikor az ember félálomban belebambul a csészébe. Egy olyan mesebeli világot akartam kitalálni amiért a legrosszabb passzban is érdemes felkelni. Az arany ilyenformán talán barátságosabb lett volna a reggeli ébredezéshez,
de az ezüst mellett döntöttem mert miden színt és fényt torzítás nélkül tükröz vissza és így tud arany is lenni ha akarom.
Ja és végre a kreativitásom nem fulladt ki a cél előtt, így a doboza is olyan lett amilyet megérdemel...+ A Papushka és Mamushka bögrék is új ruhát kaptak és így végre egységes lett az arculat. Nézzétek meg! ITT


I sat next to the first coffee (first two coffees) on many grey dawns until I realized it would be cool to see something besides the coffee when you stare into the cup half asleep. I wanted to make up a story-like world for which it is worth getting up even in the worst mood. Thus gold might have been more friendly for waking up in the morning, but I decided to use silver since it reflects all colors and light without distortion, and so it can even be golden if I want it to.
Oh and finally, my creativity did not run out before the finish line, so its box is what it deserves, too… + The Papushka and Mamushka mugs got new clothes, too, and so the image is finally uniform. Here you can see them.