animáció • animation



Végre egy animáció ami úgy sikerült, ahogyan szerettem volna! Bojka a telefonjával készít szuper stop-motion mozikat (Stop Motion Studio Pro), amiktől teljesen lázba jöttem, de amíg neki sikerül, nálunk mindig kisiklik a képminőség. A Youtube-on a Photoshop animáció használatáról találtam egy vihargyors szösszenetet, ami pont elég volt ahhoz, hogy bátran elinduljak. Igyekeztem a lehető legegyszerűbb megoldásokat használni, hogy kézben tudjam tartani a dolgokat. Fantasztikus, hogy egy pár egyszerű ki-be kapcsolástól már megmozdulnak a tárgyak és életre kel egy világ! Ezzel a módszerrel a játék és a mozi minősége végre azonos szinten van! Fogadjátok szeretettel az első trailert. Klikk ide! A következő (részletesebb) film a játékkal együtt érkezik!

Bár nem szeretem a változásokat, be kell látnom, hogy a digitális világban nincs helye a hagyományőrzésnek. Megújítom a blogot. Nem kezdek újat, ezt fogom átkalapálni az egyszerűség kedvéért. …de aztán majd kiderül, hogy tényleg ez volt-e a legegyszerűbb megoldás. Néhány napig jó kis felfordulás lesz itt, de remélem nem veszik el semmi és megéri majd a befektetett energát! Addig is köszönöm a türelmeteket!



Hurray! Here is our first animation which is exactly like it was acceppted. Bojana makes stop-motion movies with an app (Stop Motion Studio Pro) on her phone and she succeed every time! I can’t cope with it’s low resolution. I decided to use Photoshop animation. After watching a short tutorial movie on Youtube  I made my first attempt. My husband helped me to match the music with the pictures - many thanks for him! I’m really proud of the result, because the quality of the game and the movie are the same - finally! I hope you will enjoy! Click here! The second film comes with the game!

The time has arrived to refresh this blog. I don’t like changes, so I don’t want to start a new one, I think it will be easier to change the settings. Well, it will turn out, that I think it right or wrong. Anyway, there will be a big mess for a couple of days - I apologize for that! Thank you for your patience!